Over ons

Bij Loulouka geloven we dat onze kinderen de toekomst zijn. Hun gezondheid en welzijn is onze roeping, onze missie – onze hartslag. Dat drijft ons om kwalitatief hoogwaardige babyvoeding te produceren.

Loulouka is opgericht door Peter, Christiaan en Michael. Drie mannen met elk op hun eigen manier al jarenlange ervaring in de babyvoeding. Voor Peter begon zijn interesse in ingrediënten van de verschillende merken opvolgmelk na de geboorte van zijn drieling. Uitgeput door slapeloze nachten, hulpeloos en gefrustreerd probeerde hij zijn pasgeboren baby’s te troosten. Hij zocht naar alles wat zijn kindjes de beste start kon geven.

Michael en Christiaan kennen elkaar sinds de middelbare school en werkten allebei jaren met bestaande merken babyvoeding over de hele wereld.

Wij, de drie oprichters van Loulouka, vonden dat er nog geen babyvoeding was die precies aansloot op onze idealen. We creëerden daarom samen een missie en bundelden onze krachten. In 2016 startten we met het ontwikkelen van onze eigen babyvoeding, die helemaal aansluit bij onze visie. Na jaren van onderzoek en hard werken, werd in 2019 Loulouka geboren.

Loulouka:  natuurlijke ingrediënten

We vervullen onze missie door natuurlijke ingrediënten te gebruiken. We sluiten dan ook geen compromissen: we gebruiken alleen volle melk van biologische koeien en Zwitserse grondstoffen. Onze duurzame visie wordt gedeeld binnen al onze ingrediënten, fabrieksprocessen en uiteraard het eindproduct. En natuurlijk voldoet Loulouka, zoals alle opvolgmelken, aan de hoge voedselkwaliteitsnormen, zijn onze producten ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en wordt het dagelijks goedgekeurd door de échte experts: Jullie! Daarnaast worden onze koeien met zorg en compassie behandeld, want dat vinden wij belangrijk.

Bij Loulouka geloven we dat onze kinderen de toekomst zijn en we kiezen ervoor om in hun te investeren. We kiezen ervoor om een kwalitatief hoogwaardige fabrikant van babyvoeding te zijn. We hopen dat je voor Loulouka kiest.

Peter, Christiaan en Michael werken er hard aan om snel ook meer biologische producten voor baby’s en kinderen te lanceren.